De site voor alle sporten

Menu
Biathlon - Europees Kampioenschap IBU Junioren - Erelijst

Biathlon - Europees Kampioenschap IBU Junioren - Erelijst

Keuze van een seizoen :

 

Uitslagen Dames

Uitslagen Gemengd

Uitslagen Heren

Medailles

Statistieken

Archief

Erelijst

Europees Kampioenschap IBU Junioren - Erelijst sinds 1999/2000

Sprint Dames : Palmares sinds 1999/2000

2019/2020UKREkaterina Bekh (UKR)FRALaura Boucaud (FRA)RUSAnastasia Shevchenko (RUS)
2018/2019FRACamille Bened (FRA)FRAGilonne Guigonnat (FRA)GERJuliane Fruehwirt (GER)
2017/2018RUSValeriia Vasnetcova (RUS)RUSPolina Shevnina (RUS)FRASophie Chauveau (FRA)
2016/2017CZEMarketa Davidova (CZE)RUSValeriia Vasnetcova (RUS)POLKamila Zuk (POL)
2015/2016FRALena Arnaud (FRA)FRAChloé Chevalier (FRA)GERChristin Maier (GER)
2014/2015UKRAnastasiya Merkushyna (UKR)AUTDunja Zdouc (AUT)RUSUliana Kaisheva (RUS)
2013/2014ESTTuuli Tomingas (EST)RUSSvetlana Mironova (RUS)RUSUliana Kaisheva (RUS)
2012/2013RUSUliana Kaisheva (RUS)AUTLisa Theresa Hauser (AUT)FRAFloriane Parisse (FRA)
2011/2012BULNiya Dimitrova (BUL)UKRIryna Varvynets (UKR)SUIElisa Gasparin (SUI)
2010/2011RUSAleksandra Alikina (RUS)ITADorothea Wierer (ITA)RUSOlga Galich (RUS)
2009/2010NORTiril Eckhoff (NOR)RUSAnastasia Kalina (RUS)NORSynnoeve Solemdal (NOR)
2008/2009RUSOlga Vilukhina (RUS)RUSAnastasia Kalina (RUS)FRAMarine Bolliet (FRA)
2007/2008FRAMarine Bolliet (FRA)POLKarolina Piton (POL)CZEVeronika Vitkova (CZE)
2006/2007RUSSvetlana Sleptsova (RUS)AUTIris Schwabl (AUT)UKRLyudmyla Zhyber (UKR)
2005/2006UKRValj Semerenko (UKR)FRAPauline Macabies (FRA)SWEJohanna Holma (SWE)
2004/2005RUSAnna Boulygina-Frolina (RUS)RUSAnastasiya Kuzmina (RUS)RUSLiobov Petrova (RUS)
2003/2004RUSUliana Denisova (RUS)POLKrystyna Palka-Guzik (POL)CZETereza Hlavsova (CZE)
2002/2003RUSNatalya Burdyga (RUS)BLRLiudmila Ananko (BLR)FRAPauline Jacquin (FRA)
2001/2002CZEMagda Rezlerova (CZE)SVKZuzana Hasillova (SVK)ITABarbara Ertl (ITA)
2000/2001RUSTatiana Moiseeva (RUS)RUSJoulia Makarova (RUS)CZEZdenka Vejnarova (CZE)
1999/2000BLRKataryna Hryhoryeva (BLR)RUSIrina Fomina (RUS)BLRKhandohina Svetlana Dirko (BLR)

Informatie

© Copyright Info Média Conseil 2007-2021 - Alle rechten voorbehouden