De site voor alle sporten

Menu
 

Zwemmen - EK Korte Baan (25m) - Erelijst

Keuze van een seizoen :

 

Uitslagen 2017

Medailles

Statistieken

Archief

Erelijst

EK Korte Baan (25m) - Erelijst sinds 1991

50m Vrije Slag Dames : Palmares sinds 1991

2015NEDRanomi Kromowidjojo (NED)SWESarah Sjoestroem (SWE)DENJeanette Ottesen Gray (DEN)
2013NEDRanomi Kromowidjojo (NED)SWESarah Sjoestroem (SWE)BLRAlexandra Herasimenia (BLR)
2012BLRAlexandra Herasimenia (BLR)ESTTriin Aljand (EST)DENJeanette Ottesen Gray (DEN)
2011GERBritta Steffen (GER)DENJeanette Ottesen Gray (DEN)ESTTriin Aljand (EST)
2010NEDRanomi Kromowidjojo (NED)NEDHinkelien Schreuder (NED)GERBritta Steffen (GER)
2009NEDHinkelien Schreuder (NED)NEDRanomi Kromowidjojo (NED)GERDorothea Brandt (GER)
2008NEDMarleen Veldhuis (NED)NEDHinkelien Schreuder (NED)DENJeanette Ottesen Gray (DEN)
2007NEDMarleen Veldhuis (NED)GERBritta Steffen (GER)NEDHinkelien Schreuder (NED)
2006NEDMarleen Veldhuis (NED)SWETherese Alshammar (SWE)FINHanna-Maria Seppälä (FIN)
2005NEDMarleen Veldhuis (NED)ITACristina Chiuso (ITA)SWEAnna-Karin Kammerling (SWE)
2004NEDMarleen Veldhuis (NED)SWEAnna-Karin Kammerling (SWE)NEDHinkelien Schreuder (NED)
2003NEDMarleen Veldhuis (NED)GBRAlison Sheppard (GBR)FRAMalia Metella (FRA)
2002GBRAlison Sheppard (GBR)BLRAlexandra Herasimenia (BLR)SWEAnna-Karin Kammerling (SWE)
2001NEDInge De Bruijn (NED)SWETherese Alshammar (SWE)SWEJohanna Sjoberg (SWE)
2000SWETherese Alshammar (SWE)GBRAlison Sheppard (GBR)SWEAnna-Karin Kammerling (SWE)
1999SWETherese Alshammar (SWE)SWEAnna-Karin Kammerling (SWE)
GBRSue Rudolph (GBR)
1998NEDInge De Bruijn (NED)GDRKatrin Meissner (GDR)GBRSusan Rolph (GBR)
1996FRGSandra Völker (FRG)GBRSue Rudolph (GBR)NORVibeke Johansen (NOR)
1994FRGSandra Völker (FRG)NEDAngela Postma (NED)GBRSusan Rolph (GBR)
1993FRGSandra Völker (FRG)SWELinda Olofsson (SWE)GERAnnette Hadding (GER)
1992GERFranziska Van Almsick (GER)GERSimone Osygus (GER)GERAnnette Hadding (GER)
1991GERSimone Osygus (GER)GDRDaniela Hunger (GDR)SWELouise Karlsson (SWE)

Informatie

© Copyright Info Média Conseil 2007-2017 - Alle rechten voorbehouden