Gedetailleerde beschrijving van de website


De site kent 4 onderdelen:

Home

1/ Hoofding: algemene links, beschikbare talen en zoekfunctie.

2/ Sportmenu: Behandelde sporten, eventueel gegroepeerd zoals raketsporten, gemotoriseerde sporten, wintersporten, watersporten, gevechtssporten ...

3/ Inhoud: De startpagina en de startpagina per sport kan worden ingesteld: verschuif, voeg toe of verwijder blokken. Kijk beneden voor meer informatie. Deze pagina's worden bewaard in cookies.

4/ Voettekst met subisidiaire links.

 


Het menu kunt navigeren van sport in de sport en de diverse pagina's van elke sport gescheiden kan worden in 3 secties:

 

=> In de sectie SPORTUITSLAGEN hebben we toegang tot de seizoenskalender (bijvoorbeeld: kalender motorsport 2006), het overzicht van de door sportuitslagen.org behandelde evenementen (bijvoorbeeld: evenementen rugby) en tot de resultaten van deze evenementen (bijvoorbeeld: Roland Garros 2006, Engelse Premier League of atletiekmeeting Paris Gaz de France). Voor sommige sporten hebben we eveneens de klassering van het bijhorende kampioenschap (bijvoorbeeld: Wereldkampioenschap Formule 1).

 

=> In de sectie STATISTIEKEN, kunnen we resultaten van een team of individuele sporter opzoeken (bijvoorbeeld: zoek naar een handbalteam, resultaten van de Braziliaanse nationale voetbalploeg of uitslagen van Rafael Nadal). Er zijn ook statistieken omtrent onderlinge duels van teams of individuele sporters (bijvoorbeeld: ontmoetingen tussen de Engelse en Franse voetbalploegen) en statistieken met betrekking tot de meer dan 6000 evenementen die Sportuitslagen.org behandelt (bijvoorbeeld: statistieken met betrekking tot de World Cup voetbal).

 

=> In de sectie BIJSTAND WEDDEN kunnen er twee soorten pagina's geraadpleegd worden: voor teamsporten ploegstatistieken, de komende duels (bijvoorbeeld: volgende speeldag van de Franse Division 1) en voor individuele sporten de presentatie van geplande wedstrijden voor de gekozen sport met originele statistieken (bijvoorbeeld: het volgende evenement motorsport).

 


In de portalen voor elke sport kan je:


 => Blokken toevoegen op je pagina: Klik op 'Inhoud toevoegen' en een extra scherm verschijnt aan de linkerzijde van de pagina, je kan een blok slepen en op je pagina aanvullen :

Add

=> Om een blok te verplaatsen klik op de titel en verplaats het naar de gewenste plaats.

=> Om een blok te verwijderen, klik op X rechts bovenaan in het betreffende blok.

=> Om een blok aan te passen, klik op het wiel : Boutons om de popup te openen die toelaat het blok aan te passen.

=> Het blok kan verkleind worden door op de triangel te klikken.